OM OS

H.C.A.Verden startede som en drøm om at bringe H.C.Andersens Eventyr til live på en ny måde. Et gammelt hønseri, en passion for fortællingerne, og et solidt fundament fra et liv i teaterbrancen, har Tanja Bovin og Birger Bovin med hjælp fra utallige hænder nu skabt en teaterpark. i en verden af teater, for hele familien.

H.C. Andersens Verden er et sted hvor historierne vækkes til live. Oplev årets teater opsætninger af de vidunderlige eventyr.

H.C.Andersens eventyr vækkes til live i et kunstnerisk univers med teater, aktiviteter og workshops, hvor hele familien kan være med.

 

DRAMASKOLEN

Mathilde Gerlack og Birger Bovin underviser på Drama Skolen.  Sammen skriver de manus og komponerer musik, instruerer, koreograferer de ny skrevne teaterstykker til dramaskolens børn.

 

SCENOGRAFI OG KOSTUMER

Tanja Bovin er scenograf og laver kostumer ,scenografi samt visuelle objekter til teater forestillinger og til Teater Parken H.C.Andersens Verden.
Med hjælp fra Karin Johansen, Hanne Martini Jensen  og Ulla Hummelgaard.
Maja Bovin har ligeledes sat sit kunstneriske præg i blandt andet i workshoppen.

 

SKUESPILLERE OG INSTRUKTION

I år spiller Anne Sofie Nissen, Birger Bovin, Christian Rossil de professionelle forestillinger.

Henriette Rosenbeck er instruktør på de professionelle forestillinger.

 

EVENTYREFORTÆLLER

Grethe Boe Jensen fortæller H.C.Andersens Eventyr

 

GRAFISK MATERIALE

Sigrid Stougaard laver grafisk materiale. Postkort. Plakater. Flyers ect.

Asako Kido Parr Grafisk materiale.

Foto : Franco Hansen ,Trine Lynggaard Cervin, Tanja Bovin.

 

HJEMMESIDE

Webdesigner Lars Bregendahl Bro

 

MALERIER

Jopie Von Horn, Ole Møbius, Gregers ,Rene Bøtkjær ,Sigrid Stougaard, Birger og Tanja Bovin har malet store malerier til oplevelses rum.

 

KULISSER

Kristian Knudsen har med dygtighed stået for slot, kulisse by og Nattergale pavillon. Med hjælp fra blandt andet Søren Korshøj.