DRAMA SKOLE OG UNGE CAMP

DRAMA SKOLE

Dramaskolen Den Grimme Ælling har eksisteret siden marts 2013 og er fyldt med spille lystne og teaterglade børn. Der bliver arbejdet eksperimenterende og med plads til at prøve nye spændende ideer af indenfor teaterets univers. Slutprodukterne er en farverig og fantasifuld fortolkning af H.C. Andersens eventyr .Drama børnene spiller I år Den grimme ælling I uge 27 og en juleforestilling i december 2018 – Juleforestillingen er et udpluk af H.C. Andersens dejlige eventyr.

Dramaskolen: Den Grimme Ælling, spiller i år “Den grimme ælling” i H.C Andersens Verden

den 1. juli – 8. juli. 2018.

Drama Skolen starter nye hold på Dramaskolen til efteråret i september. Dramaskolen øver hver onsdag fra kl. 16.30 til kl. 18 på Præstø Skole.

Er du mellem 8-16 år og har du lyst til at være med kan du tilmelde dig via Vordingborg Musikskole – http://www.dramaskolen.vordingborg.dk/cms/site.aspx?p=22902 (Lukket for tilmelding her til foråret)

Dramaskolen tidligere forestillinger har været Den grimme Ælling -,Nattergalen,-Den Standhaftige Tinsoldat ,-Den lille Havfrue og et bredt udpluk af scenerier og tabloer fra Klodshans ,Prinsessen på ærten, Snedronningen m.fl.

 

 

UNGECAMP

H. C. Andersens Verden ved Præstø – 23 Juli – 29 Juli 2018
8 dage med teater, sang, dans og musik

Er du mellem 14 og 20, og..

– Har du lyst til at bruge 8 dage af din sommerferie, på at øve og spille et eventyr inspireret af H.C. Andersen i H. C. Andersens Verden ved Præstø ?
– Vil du ha en aktiv, sjov og anderledes sommerferieuge ?
– Og har du lyst og mod til at optræde foran et rigtigt publikum ?
– Har du teater, dans, sang eller musikerfaring?
– Har du lyst til at få nye venner, lave mad, hygge, gå på stranden, tage ansvar, sætte aktiviteter i gang, være iklædt kostumer og lege.

Vil du være en af de 10 unge til en teaterworkshop i 8 dage? De unge som bliver valgt, kommer til at optræde i 6 dage, foran et rigtigt publikum.

Udover at spille teater, vil du igangsætte aktiviteter, lave workshops, fortælle eventyr, være udklædt, og meget mere.

I de første 2 intense dage opøves et teaterstykke, som derefter bliver opført en gang om dagen i parkens åbningstid.

Det forventes at du tager ansvar, er målbevidst og talentfuld. Alle unge overnatter i H. C. Andersens Verden.

Optagelse på ungecamp foregår ved at kontakte Birger Bovin fra H.C.Andersens Verden –

Mobil 26 23 13 94

Kursusafgift: 1000 kr