AKTIVITETER I PARKEN

Parken er åben kl. 11.00-15.00.

I år spiller vi flere nye forestillinger.

Mellem forestillingerne kan hele familien blive underholdt med eventyrfortælling, dyrehold, legeplads, oplevelses rum, kik kasser, udstilling, musik og café. og meget andet.

Vi anbefaler at komme fra kl.11 . Så I når at få alle oplevelser med. For det en´teaterbillet koster ,får I en unik teater oplevelse , og oven i hatten ialt 4 timer med kreativitet, leg og samvær i et eventyrligt univers.

 

Aktiviteter :

  • Historie fortælling
  • Spil selv teater
  • Kreativ workshop
  • Kunstkammer
  • Udklædning
  • Klappe dyr

Kom med og bliv en del af eventyret : Tommelise byder dig velkommen indenfor i hendes fortælle univers, hvor du kan boltre dig under de 2 meter høje blomster.

Sig god dag til musen og den store muldvarp. I uge 28 og 29 fortæller den legendariske Grethe Boe Jensen eventyr i Tommelises univers.

Mor dig med udklædnings tøjet og de mindre scener indenfor, giver den helt rigtige stemning, til at lege dine egne eventyr til live,  vær med i spil selv teater ,eller leg i kulisse byen i de små butikker.

I Kunstkammeret kan man blandt andet klippe papirklip .En kunstform H.C.Andersen mestrede til fulde, som kan inspirere os andre.Hos Snedroningen er historien klippet ud i et kunstværk af Sofie Fribo.

I Kunst kammeret ses værker af forskellige kunstnere som Jopie Von Horn, Sigrid Stougaard, Rene Bøtkjær, Birger Bovin, Gregers, Ole Møbius, Nadja Jensen, Maja Bovin og Tanja Bovin.

I workshoppen er der plads og muligheder for at hele familien kan udfolde sig kreativt med materialer af en hver art.Inspireret af H.C.Andersens Eventyr.

Klappe geder. Kaningård og hønsegård er en del af den landlige idyl på det skønne Jungshoved.

H.C.Andersens Verden ligger på Cykkel ruten Berlin – København. ud til Præstø Fjord.

 

 

TV2 Øst har været forbi H.C. Andersens Verden – Se klip herover